Over Van Vugt Verkeersopleidingen

Van Vugt verzorgt al meer dan 40 jaar rijlessen in West-Friesland. In die tijd is onze dienstverlening uitgegroeid tot volledige service op het gebied van verkeersopleidingen. Niet alleen bieden we particuliere rijopleidingen voor bijvoorbeeld auto, motor en bromfiets, maar ook zakelijke verkeersopleidingen voor beroepschauffeurs.

Achter ons team van enthousiaste instructeurs staat een kantoor dat planning en examens regelt. Bij ons doet iedereen waar hij goed in is, dat is wel zo efficiënt. Ons voertuigpark rijdt bij elkaar jaarlijks honderdduizenden kilometers, dus er valt veel te regelen.

Op ons kantoor zijn altijd meerdere medewerkers aanwezig om de les- en examenplanning te regelen. Op die manier kunnen instructeurs zich 100% concentreren op het geven van rijlessen en coachen van kandidaten. Als een instructeur wegens ziekte of om persoonlijke redenen verhinderd is, dan zorgt een kantoormedewerker voor vervanging door een andere instructeur. Er is altijd een instructeur stand-by voor noodgevallen.

De instructeurs van Van Vugt verstaan hun vak. Zij hebben een opleiding genoten tot rij-instructeur en volgen daarnaast jaarlijks een bijscholingstraject. Daarin komen zaken aan bod als omgaan met faalangst van kandidaten, nieuwe lestechnieken, nieuwe verkeerssituaties of omgaan met agressie.

Onze missie is mensen op te leiden tot veilige weggebruikers in alle categorieën. Daarbij is het ons doel dat onze cursisten niet alleen een goede, maar ook een plezierige opleiding krijgen.

5 redenen om voor Van Vugt Verkeersopleidingen te kiezen:

  • Meer dan 40 jaar ervaring, 100% deskundig
  • Aangesloten bij brancheorganisatie FAM
  • Modern en milieuvriendelijk wagenpark
  • Je lest met je eigen instructeur
  • Uniek eigen verkeersoefenterrein

Veel succes bij het volgen van één of meerdere van onze opleidingen!

Onze ervaren instructeurs