Bromfiets/Scooter (AM)

Het bromfietsrijbewijs halen in Hoorn en omgeving

Van Vugt Verkeersopleidingen staat voor kwaliteit, deskundigheid en gedrevenheid. Ook op het gebied van bromfietslessen is onze rijschool al ruim 40 jaar een begrip. Door onze persoonlijke stijl van lesgeven voelt iedereen zich bij ons thuis: jong en oud, starters en gevorderden. Onze bromfietsinstructeurs houden van hun werk en dat merk je..

Onze ervaren instructeurs voor Rijbewijs – Bromfiets

Je scooter/ bromfietsrijbewijs haal je snel bij Van Vugt

Theorie

Misschien denk je dat het theorie-examen een makkie is, maar vergis je niet. Bereid je goed voor, want het is jammer van je tijd en geld om het nog een keer te doen. Van Vugt helpt je daarbij:

  • boek een theoriecursus op onze rijschool
  • studiemateriaal in de webshop of op de rijschool
  • aanvraag theorie-examenLet op! Je theoriecertificaat is 1½ jaar geldig. Voor die tijd moet je dus je praktijkexamen hebben gehaald.

In één dag je scooterrijbewijs? Het kan!

Bij Van Vugt volg je een 1-daagse rijopleiding van 5 uur, en op diezelfde dag doe je praktijkexamen bij het CBR. Een kortere route bestaat niet! Natuurlijk hebben we ervaren instructeurs die je leren wat jij moet weten. Want veiligheid vinden wij nog belangrijker dan snelheid.

Wil je weten wanneer de volgende dagopleiding is? Stuur ons een berichtje of pak je telefoon en bel ons op 0229-211690.

Bekijk hier ons actuele slagingspercentage. — Met ons kom je verder!

Theoriecursus Rijbewijs AM

Voordat je het praktijkexamen voor de bromfiets mag doen, ga je eerst het theorie-examen behalen. Uiteraard kun je bij Van Vugt Verkeersopleidingen terecht voor jou een theoriestudiepakket, bestaande uit een e-learning pakket (drie maanden geldig) en een theoriecursus online. Het examen vindt plaats bij het CBR. Op het theorie-examen laat je zien dat je de verkeersregels kent en dat je goede verkeersinzichten hebt.

Stappenplan

In 4 stappen je bromfietsrijbewijs (AM) halen!

Inschrijving

Wil jij jouw brommer of scooter rijbewijs halen? Dan kan je je hier bij onze rijschool inschrijven. Op het moment dat wij jouw inschrijving en betaling hebben ontvangen gaan wij  jouw theoriecursus / theorie-examen in te plannen.

Theoriecursus + examen

De bromfiets theoriecursus vindt één a twee keer per maand op de maandagavond plaats. Deze cursus is online te volgen van 18.30 uur tot 21.30 uur. Het theorie-examen vindt plaats bij het CBR. Het theorie-examen mag worden gedaan vanaf 15,5 jaar. Op het theorie-examen laat je zien dat je de verkeersregels kent en dat je over een goed verkeersinzicht beschikt.

Praktijklessen

Voordat je de weg op gaat, moet je eerst een goede basis voertuigbeheersing hebben. Bij Van Vugt Verkeersopleidingen is dat geen enkel probleem, wij beschikken over ons eigen oefenterrein. Hier heb je tijd om even te oefenen en kennis te maken met het voertuig. In de loop van de lesdag begeef je je samen met jouw cursusgenoten in het verkeer. Na vijf lesuren heb je het bromfiets rijden voldoende onder de knie. Je mag dezelfde dag nog het praktijkexamen afleggen bij het CBR in Hoorn.

Praktijkexamen

Vanaf 16 jaar mag je praktijkexamen bromfiets doen bij het CBR. Dan moet je wel in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. De examenrit duurt 55 minuten. De examinator rijdt op zijn eigen bromfiets achter jou aan. De examinator let onder andere op de volgende zaken: goede beheersing van de bromfiets, het goed toepassen van de verkeersregels, de juiste snelheid in het verkeer en of je de veiligheid van jouwzelf en andere verkeersdeelnemers in acht houdt. Direct na de rit hoor je in het CBR examencentrum of je geslaagd bent.

Losse producten
Theorie examen € 75.00
Theorie examen verlengd € 85.00
Theorie examen individueel € 140.00
Theorie cursus € 59.00

Bromfietsopleiding Totaal Voordeelpakket

 499

  • 5 uur rijles
  • Online leeromgeving
  • Theoriecursus
  • Theorie examen
  • Praktijkexamen AM
Extra privé lessen €65,- per uur

Inschrijven

Vul het onderstaande formulier in om je in te schrijven. Zodra wij je inschrijving hebben ontvangen nemen wij contact met je op voor de verdere planning.

Onze ervaren instructeurs