Auto (B)

Je rijbewijs B haal je bij Van Vugt!

Je wilt zo snel mogelijk je rijbewijs halen, maar ook met een zeker gevoel achter het stuur zitten. Daarvoor ga je naar Van Vugt Verkeersopleidingen. Wij zijn een rijschool in West-Friesland met ervaren rij-instructeurs en uitstekende resultaten. En dankzij onze slimme lespakketten heb je een goed beeld van de kosten van jouw rijopleiding.

Je rijbewijs B haal je bij Van Vugt!

Wat kun je verwachten?

Stap 1: Proefles

Je rijopleiding begint bij Van Vugt altijd met een proefles. Dat is niet alleen leuk, maar ook handig. Onze instructeur schat dan in welk lespakket voor jou het meest geschikt is. Heb je vragen over dit advies, bel ons dan. En als je ouders behoefte hebben aan extra informatie, dan kunnen ook zij contact met ons opnemen. Tip: kijk eens bij de veelgestelde vragen. Direct aanmelden voor een proefles doe je hier. Je moet hiervoor wel minstens 16½ jaar zijn.

Stap 2: Theoriecursus & theorie-examen

Theorie leren: het is verplicht, maar het helpt je ook in de praktijk. Als je weet wat wel en niet mag, voel je je gewoon een stuk prettiger op de weg. Begin er daarom op tijd mee. Je kan al theorie-examen doen zodra je 16 jaar bent. Let op: je moet het theoriecertificaat hebben voordat wij bij het CBR een TTT of praktijkexamen voor je aanvragen. In onze webshop  vind je boeken en online lesmethoden om theorie te leren. Kan je extra hulp gebruiken? Schrijf je snel in voor een theoriecursus op onze rijschool in Wognum.

Dit is een gemengde cursus voor auto en bromfiets kandidaten. Dit is een gemengde cursus omdat de verkeersregels precies hetzelfde zijn.
Er zit alleen verschil in een aantal borden en snelheden. Aan deze verschillen wordt tijdens de cursus specifiek aandacht  besteed.

Stap 3: Rijlessen & praktijkexamen

Na je proefles worden de eerste rijlessen ingepland. Je vaste Van Vugt-instructeur leidt je stap voor stap op tot een vaardige chauffeur. Wanneer hij/zij denkt dat je eraan toe bent, wordt de tussentijdse toets bij het CBR aangevraagd. Is het resultaat van je TTT goed, dan vragen wij het praktijkexamen meestal snel aan. Je moet dan inmiddels wel 17 jaar zijn. 

Dan is het zover: je mag afrijden! Natuurlijk gaan we ervan uit dat het je in één keer lukt. Ben je geslaagd en 18 jaar of ouder? Dan kun je zonder begeleider de weg op. Tot die tijd mag je alleen rijden onder begeleiding van een coach. Kijk hiervoor ook op 2toDrive.

Bekijk hier ons actuele slagingspercentage. --- Met ons kom je verder!

Veelgestelde vragen/FAQ

Wanneer kan ik beginnen met rijles?

We spreken eerst een proefles af. Daarna beginnen we zo snel mogelijk met de praktijklessen.

Image

B - € 2199 euro incl. btw: Actiepakket

  • Theorieboek incl. internetkaart + tweedaagse cursus + theorie-examen
  • 32 lesuren
  • Tussentijdse toets
  • Praktijkexamen

Zo gaat het bij het theorie-examen van het CBR

Waarop moet je letten bij het rijexamen? Zeven tips van de examinator!

Image
Image
Image

Contact

Bezoekadres Wognum:
Nieuweweg 24 B
1687 BA Wognum

Telefoon: 0229-211690
e-mail: info@vrsvanvugt.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

CBR rijschool nummer 07 35 Z7