Motor (A)

Veilig motorrijden met Van Vugt

Als je kunt motorrijden, kun je letterlijk alle kanten op. Files ontwijken bij woon-werkverkeer, toeren op een vrije zondag of op een bijzondere manier vakantie vieren. Maar je wilt het wel goed en vooral veilig leren. En dat kan bij Van Vugt, in drie overzichtelijke stappen. Natuurlijk gaat een proefles hieraan vooraf. Daarmee kan onze instructeur inschatten hoeveel rijlessen je ongeveer nodig hebt.

AVB PAKKET

424,00
 • AVB pakket 8 rijlessen van 60 minuten
 • Praktijkexamen
 • Rijlessen en Examen op ons eigen terrein

AVD PAKKET

765,00
 • AVD pakket 13 rijlessen
  van 60 minuten
 • Praktijkexamen

Waarom motorrijles bij Van Vugt?

 • uniek in de regio: eigen oefenterrein
 • deel praktijkexamen op eigen terrein
 • keuze uit lichte en zwaardere motoren
 • ervaren instructeurs voor mannen en vrouwen
 • lessen van 60 minuten
 • motorvervolgtrainingen voor extra ervaring

Motorrijopleiding

Stap 1 Theorie
Ook als je al in het bezit bent van rijbewijs B, moet je voor het motorrijbewijs een apart theorie-examen afleggen. Ons advies: onderschat dit niet! Veel autobestuurders met jaren rijervaring blijken matig op de hoogte van nieuwe verkeersregels. Je mag pas praktijkexamen op de openbare weg doen als je het theoriecertificaat hebt gehaald, dus begin er op tijd mee. In onze webshop vind je alle lesmaterialen.

Stap 2 Praktijkexamen Voertuigbeheersing (AVB)
Motorrijden begint met voertuigbeheersing. Alle lessen voor dit praktijkonderdeel, plús het examen, worden op ons eigen terrein gegeven. Dat is een groot voordeel, want dit terrein ken je dan inmiddels als je broekzak.

Stap 3 Praktijkexamen Verkeersdeelname (AVD)
Als je het AVB hebt gehaald, mag je de openbare weg op. Tijdens de praktijklessen leer je te denken als motorrijder en verkeerssituaties goed in te schatten. Wanneer dat allemaal in orde is, doe je ook voor dit praktijkonderdeel examen.

Motorvervolgtraining / RMT

Wil je nóg relaxter motorrijden? Doe dan een motorvervolgtraining bij Van Vugt! Je doet extra ervaring op, waardoor je zekerder voelt. Deze trainingen zijn zeer geschikt voor beginnende rijders en heropstappers. Vraag ons naar de mogelijkheden.
En wil je écht de fijne kneepjes leren? Dan is de Regionale Motorvervolgtraining (RMT) iets voor jou. Een intensieve training in de regio West-Friesland onder leiding van een gespecialiseerde instructeur, waardoor je als motorrijder nog wegwijzer wordt. We sturen je graag een offerte toe.

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.

 

Vacature instructeur

logo vrsvanvugt

 

Wil jij werken bij een verkeersschool die stabiel is en al 40 jaar bestaat?
Door toegenomen werkzaamheden zijn wij met spoed op zoek naar:

Instructeurs (M/V)

Categorie B

Categorie C/CE

Geïnteresseerd? stuur een mail met je cv of bel voor meer informatie naar kantoor 0229-211690
Of klik hier voor meer informatie