Camperrijbewijs (C1)

Camper zwaarder dan 3500 kg?

Reizen met een camper wordt steeds populairder. Dat snappen wij bij Van Vugt helemaal. Voor campers lichter dan 3500 kg is een gewoon B-rijbewijs voldoende. Is hij zwaarder, dan moet de chauffeur minstens een C1-rijbewijs hebben. Een campervakantie begint bij Van Vugt!
Ook klaar om ontspannen de weg op te gaan?

C1 / CAMPER PAKKET

1.250
  • Theorie zelfstudie map
  • Theorie examen
  • 10 rijlessen van 60 min
  • Praktijkexamen
  • Betaling in termijnen mogelijk
  • alle genoemde prijzen
    zijn exclusief BTW.

 stap 1 Theorie

Voor kleine vrachtwagens, en dus ook voor grote campers, gelden speciale theorie-eisen. Die heb je snel onder de knie met de zelfstudiepakketten van Van Vugt. Het theorie-examen bestaat uit de onderdelen Verkeer en Techniek (RV1 light) en Administratie (R2C). Hiervoor geldt: het theoriecertificaat moet zijn gehaald vóór wij het praktijkexamen kunnen aanvragen. Begin dus op tijd!

stap 2 Praktijk

Voor de lessen en het praktijkexamen werkt Van Vugt met een kleine vrachtwagen die dezelfde eigenschappen heeft als een camper. En met gespecialiseerde instructeurs natuurlijk.

Medische keuring

Voor alle C-rijbewijzen is een medische keuring nodig. Dit kunnen wij voor je regelen. Een eerlijk advies: doe dit vóór je met de lessen begint.

Veelgestelde vragen /FAQ

Mag ik met een aanhanger achter de camper rijden? (FAQ)

Wil je achter de camper een aanhanger meenemen? Zolang deze minder weegt dan 750 kg is een aanvullend rijbewijs niet nodig. Daarboven is het rijbewijs C1E verplicht. Dit kan snel en zonder aanvullende theorie gehaald worden. Meer informatie hierover? Bel ons of stel hier je vraag.

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.