Auto met aanhanger (BE)

Rijbewijs BE in één dag!

Het is altijd handig om het B-rijbewijs aan te vullen tot BE. Dan kun je altijd op pad met een caravan, vouwwagen of paardentrailer. Of misschien heb je het nodig hebt voor het werk. Bij Van Vugt kun je het aanhangerrijbewijs al in één dag halen. 's Morgens beginnen en 's middags geslaagd! 

BE PAKKET

452
  • 6 uur rijles van 60 min
  • Examen

Snel je aanhangerrijbewijs halen

Voor rijbewijs BE gelden geen aanvullende theorie-eisen. Je hoeft dus alleen de praktijk onder de knie te krijgen, en dat kan in de meeste gevallen heel vlot. Doe dit jezelf of je medewerkers cadeau!

Veelgestelde vragen/FAQ

Moet je altijd rijbewijs BE hebben om een aanhanger te mogen trekken?

Nee, dat is niet altijd nodig. BV als aanhanger plus lading minder dan 750 kg wegen, is rijbewijs B voldoende. Klik hier de uitgebreide uitleg.

Heb ik in het buitenland een aanhangerrijbewijs nodig?

De eisen variëren per land. Zoek dit dus op tijd uit voor je met auto en aanhanger de grens over gaat. Zodat je nog tijd genoeg hebt om je rijbewijs BE te halen!

*prijswijzigingen voorbehouden (publicatie 01-01-2017)

 

 

lijn

DEZE MENSEN GINGEN JE VOOR:

Ervaring: Zeer goed begeleid door instructeur wat examen zeer makkelijk maakt ook goede begeleiding vanuit de rijschool kortom aanrader voor elke cursist

Ervaring: instructeur met flinke dosis humor en kunde maakten voor een goede combinatie om makkelijk autorijden te leren.