DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen samen verder

Opleidingsinstituten bundelen krachten 

Image
Image

Links: Erwin en Marco Don (directie DON Opleidingen). Rechts: Jolanda de Jong en André Trilling (directie Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen). 

Samen sta je sterker dan alleen! Zo luidt de boodschap bij de overname van Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen door DON Opleidingen. Met de overname kunnen de drie opleidingsinstituten eenvoudiger klanten door heel Nederland bedienen: groei met een persoonlijke aanpak.

DON Opleidingen, Verkeersschool Trilling en Van Vugt Verkeersopleidingen zijn geen onbekenden van elkaar. De drie werken al intensief samen via de landelijke coöperatie Transportopleider (TPO). Met de overname komt opgeteld meer dan een eeuw opleidingservaring bij elkaar.

Vergelijkbare historie

DON Opleidingen (Naaldwijk), Verkeersschool Trilling (Amsterdam) en Van Vugt Verkeersopleidingen (Wognum) zijn diepgeworteld in de eigen regio en kennen een vergelijkbare historie. De drie begonnen als lokale rijscholen en groeiden uit tot volwaardige, landelijk opererende opleidingslocaties waar leerlingen niet alleen klassikaal, maar ook online en op drie grote praktijklocaties opleidingen volgen.

Specialisme

De drie specialiseren zich in alle (beroeps)rijbewijzen, de nascholing code 95 voor beroepschauffeurs en veiligheidstrainingen. Met de samenwerking worden deze specialismes verder uitgebreid.

Image
Image
Image
Image

Contact

Bezoekadres Wognum:
Nieuweweg 24 B
1687 BA Wognum

Telefoon: 0229-211690
e-mail: info@vrsvanvugt.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

CBR rijschool nummer 07 35 Z7