Image

CRKBO regeling

Voor particulieren en instellingen bieden wij de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Dit is een flinke besparing in uw voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.

Voor meer informatie over deze regeling neem contact met ons op.

Leefstijl (U19)

Een gezonde leefstijl is belangrijk, zowel voor werkgever als werknemer. Fitte werknemers voelen zich beter en verzuimen minder. Lange werktijden, hoge werkdruk en soms zware lichamelijke werkzaamheden kosten veel energie. Fitte werknemers kunnen hun werk niet alleen beter doen én volhouden. Ook werken zij veiliger, vermoeidheid kan immers verkeersongelukken veroorzaken.

Doelgroep

Medewerkers in de sector transport en logistiek.

Duur opleiding

1 dag.

Inhoud

  • Praktijk: conditietest, hartslagmeting tijdens (fiets)test;
  • Berekening BMI, toepassing theorie kennis;
  • Gezonde voeding;
  • Gezond bewegen;
  • Alcohol en roken.

Materiaal

  • Het lesboek wordt tijdens deze opleiding verzorgd.

Toetsing/examen

Een examen maakt geen deel uit van deze cursus. De deelnemers ontvangen een getuigschrift van Verkeersschool van Vugt als bewijs van deelname.

Waarde nascholing Code 95

7 uur.

Resultaat

Deelnemers zijn bewuster van hun leefstijl. De gevolgen van ongezond leven, maar ook de voordelen van gezond leven komen aan bod. Door afname van een gezondheidsmeting krijgt elke deelnemer duidelijk inzicht in de eigen gezondheid. Ze ontvangen tevens passende tips en persoonlijke adviezen, die helpen een start te maken met het daadwerkelijk veranderen van hun leefstijl.

Beschikbaarheid/Incompany

Deze cursus kan uiteraard ook incompany of op aanvraag gegeven, op basis van een groepsgrootte van minimaal 4 tot maximaal 16 personen.

Examen

Voor deze training hoeft geen examen te worden gedaan. Wel ontvangt de deelnemer een pasje van verkeersschool Van Vugt als bewijs van deelname.

Image
Image
Image

Contact

Bezoekadres Wognum:
Nieuweweg 24 B
1687 BA Wognum

Telefoon: 0229-211690
e-mail: info@vrsvanvugt.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

CBR rijschool nummer 07 35 Z7