Nascholing E-learning (U45)

Vakbekwaamheid code 95 (verplichte nascholing) voor vrachtauto en touringcar.
De nascholing kent verschillende theorie- en praktijkcursussen. Wij hebben hieruit een selectie gemaakt van de meest relevante onderwerpen voor de betreffende chauffeurs.

Lees meer...

VCA - Basisveiligheid (U05)

Steeds meer bedrijven die werkzaamheden uitvoeren met verhoogd risico, hebben het VCA-certificaat. Al meer dan 5000 bedrijven in Nederland zijn inmiddels VCA-gecertificeerd. Het nut van dit certificaat wordt dus alom in de industrie erkend.

Lees meer...

Nascholing totaal pakket

Wil je graag de 35 uur nascholing in één keer in een compleet pakket hebben samengesteld? Dat kan! Leg ons je wensen voor, dan kijken wij samen welke cursussen je hiervoor wilt doen.

Lees meer...

Heftruck (U16)

Iedere medewerker die met een heftruck/reachtruck omgaat, moet gecertificeerd zijn. Deze taakgerichte training maakt van chauffeurs vakmensen, zodat zij optimaal kunnen functioneren in hun werk. 

Lees meer...

Veiligheid (U25)

Veiligheid ontstaat niet vanzelf. Menselijk handelen is daarbij een zeer bepalende factor. Deze training maakt medewerkers bewust van de gevaren in het arbeidsproces, gemeten naar aantallen schades, ongevallen en verzuim, en welke middelen er zijn om risicovolle situaties te vermijden.

Lees meer...