Image

CRKBO regeling

Voor particulieren en instellingen bieden wij de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Dit is een flinke besparing in uw voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.

Voor meer informatie over deze regeling neem contact met ons op.

Vrachtauto met aanhanger (CE)

Voor chauffeurs met meer inhoud

Vergroot je beroepsmogelijkheden door je rijbewijs CE te halen! Hiermee mag je een vrachtauto met aanhanger besturen met een toegestane maximummassa van meer dan 750 kg. Dat leer je in een aantal dagen en je hoeft er geen extra theorie voor te doen.

 

Wat kun je verwachten?

Wij adviseren om de CE-opleiding te starten met een intest. Na deze intest, eigenlijk een proefles, krijg je een persoonlijk advies over het vervolgtraject en stellen we samen een traject op waarbij je zo snel mogelijk naar het examen voor vrachtauto-aanhangerrijbewijs CE toewerkt. De opleiding kan al in 2 tot 4 dagdelen plaatsvinden, met aansluitend het rijexamen. 

Bekijk hier ons actuele slagingspercentage. --- Met ons kom je verder!

Heb je vragen over de kosten? We geven je vrijblijvend een  offerte op basis van een gemiddelde leerling. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking en nadere uitleg. De koffie staat klaar!

Bel 0229-211690 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Image
Image
Image

Contact

Bezoekadres Wognum:
Nieuweweg 24 B
1687 BA Wognum

Telefoon: 0229-211690
e-mail: info@vrsvanvugt.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

CBR rijschool nummer 07 35 Z7