Image

CRKBO regeling

Voor particulieren en instellingen bieden wij de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Dit is een flinke besparing in uw voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.

Voor meer informatie over deze regeling neem contact met ons op.

Reachtruck

Wat kun je verwachten?

De deelnemer leert een reachtruck te bedienen en veiligheidscontroles uit te voeren, en kan op een verantwoorde en efficiënte manier lading verplaatsen. De minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.
De theorieopleiding wordt afgerond met een schriftelijk en een mondeling examen. Dit examen toetst je kennis van de wettelijke voorschriften die gelden voor het heftruck/reachtruck-certificaat. Dit certificaat is 5 jaar geldig. Daarna is een herhalingstoets nodig.

Theoriecursus & theorie-examen

  • gebruik van de reachtruck
  • behandeling van de lading
  • controle van de ladingen
  • Ggbruik van documenten

Herhalingscursus

Is het reachtruck-certificaat (bijna) verlopen, dan moet dit verlengd worden. Hiervoor moet een herhalingscursus worden gevolgd, die speciale opfrisoefeningen. Ook wordt  nadrukkelijk aandacht besteed aan wat de heftruckbestuurder de afgelopen jaren in de praktijk is tegengekomen.

Voor goed opgeleide vakmensen

Iedere medewerker die gaat werken met een reachtruck moet hiervoor gecertificeerd zijn. Deze taakgerichte training maakt van chauffeurs gespecialiseerde professionals die hun werk optimaal doen. De heftruck dag bestaat uit een theorie opleiding.

In Company

In overleg is het mogelijk deze ook in company op eigen locatie te verzorgen. Snel en gemakkelijk met gebruik van eigen materialen.

Image
Image
Image

Contact

Bezoekadres Wognum:
Nieuweweg 24 B
1687 BA Wognum

Telefoon: 0229-211690
e-mail: info@vrsvanvugt.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

CBR rijschool nummer 07 35 Z7