Image

CRKBO regeling

Voor particulieren en instellingen bieden wij de mogelijkheid om de opleiding BTW vrij te volgen. Dit is een flinke besparing in uw voordeel. Vraag ons naar de voorwaarden.

Voor meer informatie over deze regeling neem contact met ons op.

Lichte vrachtauto met aanhanger (C1E)

Aanhangerrijbewijs: een slimme keuze

Het is altijd handig om aan het rijbewijs C1 ook het aanhangerrijbewijs E toe te voegen. Het vergroot je kansen op de arbeidsmarkt en je kunt het in vrij korte tijd halen. Je hoeft hiervoor geen extra theorie-examens af te leggen.

Wat kun je verwachten?

Wij adviseren om de C1E-opleiding te starten met een intest. Na deze intest, eigenlijk een proefles, krijg je een persoonlijk advies over het vervolgtraject en stellen we samen een traject op waarbij je zo snel mogelijk naar het examen voor vrachtauto-aanhangerrijbewijs C1E toewerkt. De opleiding kan al in 2 tot 4 dagdelen plaatsvinden. Dit sluit je dan op dezelfde dag af met het praktijkexamen. 

Heb je vragen over de kosten? We geven je vrijblijvend een offerte op basis van een gemiddelde leerling. Uiteraard ben je ook van harte welkom voor een persoonlijke kennismaking en nadere uitleg.

De koffie staat klaar! Bel 0229-211690 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Image
Image
Image

Contact

Bezoekadres Wognum:
Nieuweweg 24 B
1687 BA Wognum

Telefoon: 0229-211690
e-mail: info@vrsvanvugt.nl

Openingstijden:
Ma t/m vr van 08.00 tot 17.00 uur
Zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur
Zondag gesloten

CBR rijschool nummer 07 35 Z7