aanbieding-38euro-web

google-plusfacebook logo

Eindexamen gedaan? Geef eens een cadeaubon! Leuk om te krijgen leuk om te geven!

cadeaubon

 

Op 1 juni 1996 is de Winkeltijdenwet in werking getreden. Die stelt geen maximum meer aan het aantal openingsuren van winkels per week. Winkels krijgen de vrijheid om ‘s avonds tot 22.00 uur open te zijn. Daardoor zijn de openingstijden van winkels in toenemende mate opgerekt naar de avond. Dat is prettig voor de consument die op een later tijdstip boodschappen kan doen. Het beleveren van winkels en bedrijven wordt dus een steeds grotere uitdaging. De consument verwacht continu volle schappen in de winkels. Winkeliers kunnen dit garanderen door de winkels soms meerdere keren per dag te laten bevoorraden door verschillende leveranciers.

Ook voor transportbedrijven heeft deze wijziging van de winkeltijdenwet de nodige gevolgen. Om de files te vermijden gebeurt dit steeds vaker in de vroege ochtend of laat in de avond, als het rustig is op de weg. Verschuiving van transportactiviteiten kan leiden tot het ontstaan van geluidsoverlast op tijden die voor omwonenden als hinderlijk wordt ervaren.

Doelgroep

Tijdens deze instructiebijeenkomst worden deelnemers zich bewust van het geluidsniveau bij laden en lossen. Ook leren zij hoe ze de hoeveelheid geluid kunnen beperken.

Inhoud opleiding

Theorie:

  • oorzaken geluidshinder
  • wettelijke voorschriften
  • geluidsoverlast herkennen en vaststellen 
  • problemen met piekgeluiden voorkomen
  • stil laden en lossen
  • juist gebruik van hulpmiddelen

Het doel is medewerkers zo te trainen dat ze weten op welke wijze problemen met geluidsoverlast zijn te voorkomen dan wel tot een minimum te beperken en ten tweede om medewerkers kennis te laten maken met de mogelijkheden om stil te laden en te lossen.

Deze cursus telt mee als  7  uur nascholing

Auto actie

 

MAAK KANS OP JE EIGEN AUTO!!

Schrijf je in voor een auto rij-opleiding en

wie weet rij jij hier binnenkort in rond!

gratis-auto

 Lees meer over deze actie....

Volg ons op Facebook

Bovag beoordelingen